Post by learnlighballigon on Mar 12, 2022 9:30:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučite Francuski - Mondly ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučite Francuski - Mondly IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni kristali ▞▞▞
▞▞▞ Naučite Francuski - Mondly 2022 version ▞▞▞
Tako dobro. Nikad nisam poznavao tako zanimljivu i korisnu aplikaciju za učenje. Osjećam se tako uzbuđeno kada učim francuski 😘😘😘
Learn French. Speak French Education atuz
Ova aplikacija je vrlo zanimljiva...toliko je strpljiva s vama i jako dobro razumijem......
Razmišljao je o kupnji i pokušavao prije nego što se obvezao. Međutim, smatrajući da su svakodnevne obavijesti o lekcijama dosadne, onemogućio sam ih u aplikaciji, ali ih i dalje primao svaki dan. Šteta jer se čini da je to dobra aplikacija, ali nemam povjerenja u nju kada se osjećam uznemireno zbog kupovine.
Ne sviđa mi se ova aplikacija jer sam dobio 3 zvjezdice na svim razinama 1. dijela, ali ne otvara 2. razinu. Ova aplikacija uvijek govori da treba uzeti premiju nakon svake razine. Jedno ograničenje je da ne radi ako ste izvan mreže. Ali sviđa mi se jedna stvar koju možete upotpuniti u cijelom svijetu
zašto piše besplatno a tražite broj računa i 75kn mjesečno
Zar nema audio u nastavi ili mi ne ide?? Teško je nastaviti bez zvuka. Čini se da je format ipak dobar.
Merci
Nije ono što sam mislio. Uvijek žele da se pretplatimo na njihove premium pakete koji su prilično skupi za drugu stvar koju sam mu dao 4 zvjezdice jer vam puno pomaže da naučite. Dobro je probati, preporučio bih ljudima da probaju.
ovo nije pravi francuski. moja učiteljica je s Mauricijusa i nije me tako mislila
Dobra aplikacija za učenje francuskog
Aprenda francês Educação gzos
cool stvari. vrlo zanimljivo i čini učenje zabavnim
korisna aplikacija za učenje osnovnih riječi i rečenica
Nevjerojatno je, mislim da je to izvrstan način za učenje francuskog, a mozak je pametna ideja koja pomaže u pamćenju stvari
Postoji samo 20 različitih dnevnih lekcija (dnevne lekcije su jedina besplatna stvar u ovoj aplikaciji) i one se samo ponavljaju.
Super je stvarno
Ova aplikacija ima ograničen vokabular, no stvarno je korisna za početničku razinu francuskog. I stvarno user friendly. Preporučio bih ovu aplikaciju ljudima koji žele naučiti francuski jezik na većoj razini
biti bolji bilo bi lijepo da je besplatno 😂🙄
- previše gamificirano: koja je svrha imati bodove? Što znači da sam 20. razine? Nema nikakvog značenja - učenje francuskog od poljskog: mondly je užasan u poljskom i ocjenjuje se proizvoljno - budući da se nisam označio kao početnik već srednji nivo, nema nikakvih objašnjenja što je pomalo glupo - na mobitelu: tipke ne reagiraju jako. Na računalu: gotovo bez tipkanja znači da morate kliknuti mišem na svako slovo i to je mučenje - ne osjećam se kao da išta naučim
Jednostavan za korištenje do sada
Jako zanimljiva i korisna za učenje 5
malo buggy... aplikacija mi se ruši na chat boxu, kada pritisnem tipku mikrofona i ne dopušta mi da se povežem na Facebook. inače, super!
Odlicno, svima preporucujem
Sviđa mi se ova aplikacija, ali u njoj nema izgovora. Predlažem da stavite i izgovore francuskih riječi (i sigurno će to biti savršena aplikacija) jer su neke riječi zbunjujuće posebno za početnike. Ipak, to je dobra aplikacija.
Instalirao sam ovu aplikaciju, ali sada se ne otvara, samo se sprema u međuspremnik.. Čak sam ponovo pokrenuo svoj telefon i još uvijek se globus/O nakon M samo vrti u krug
To je stvarno dobra aplikacija za početnike poput mene zbog ponavljanja, ali iz nekog razloga aplikacija stalno kvari i zvuk mi prestaje raditi nakon nekoliko minuta korištenja aplikacije. I nažalost, kada to učini, morate izaći iz lekcije i ponovno pokrenuti, što je stvarno neugodno. Ako se taj bug popravi, bilo bi jako dobro.
Vau!!! Ova aplikacija je plus.. za učenje francuskog jezika..., Kakva sjajna aplikacija!
zasto nema zamjenica??
Super
Stvarno je dobro samo brzo ide, ne mogu se baš sjetiti stvari.
Lijepo i zanimljivo...idemo dalje!
Nikada vam ne dopušta da otvorite novu razinu koju morate platiti
Aprenda francês Educação gzos
Korisna aplikacija. Volim svakodnevne lekcije. Ali da biste stvarno naučili novi jezik, trebat će vam više. Nema gramatičkih i drugih velikih ograničenja. Korisno je naučiti nove riječi, ali ovaj dio bi mogao biti bolji dodavanjem određenog članka.
Nažalost, još uvijek je nisam koristio jer ne mogu preuzeti ovu aplikaciju zbog svoje vrlo² spore veze😭 Samo želim naučiti, ali čini se da je ne mogu koristiti😭
Piše da je besplatno, ali nakon 7 dana morate platiti
zabavno i korisno
Piše da je besplatno a treba platiti😒
Dobro, ali gramatički nije korisno
divno jos da je besplatan tecaj.
Čini se kao sjajna aplikacija za prisjećanje i osvježavanje stvari koje ste već naučili. Ali ima problema na mom uređaju koji pokušava koristiti mikrofon. Kaže mi da dodirnem i zadržim za korištenje, ali se nikad ne povezuje. Nikada ne aktivira mikrofon koliko god ga dugo pritisnuo. A onda me počinje silom zatvarati. To je sranje. Ažuriranje. Uopće nije besplatno. Funkcije brzo prestaju bez plaćanja. Koristite Duolingo da stvarno naučite besplatno. Da biste odgovorili na vaš odgovor, to neće biti potrebno. Koristim pravu besplatnu aplikaciju. Vidi gore.
Radi ovoga sam prosao godinu hvala
Ne mogu čuti ništa. Ima zvuka, ali nema tona.
Ljudi posjećuju kako bi naučili iz osnova. Ne uzimaju se u obzir ljudi koji su novi u jeziku.
Uopće nema puno besplatnog sadržaja. Ne pokazuje baš svoje karakteristike. Plaćena verzija vjerojatno je u redu kao pomoćni program. Ipak, imajte na umu, ja to ne bih platio.Kako se rječnik od jezika do jezika pokazuje korisnijim, u srcu je još uvijek samo graditelj riječi. Čak i s chatbotom, jednostavno je previše specifično.
Nakon što sam isprobao besplatnu aplikaciju kupio sam doživotni račun. Za sada je briljantna... najbolja jezična aplikacija koju sam koristio. Sviđa mi se chat bot...zapravo vodim razgovore kako bih mogao poboljšati svoj izgovor i naučiti različite načine odgovaranja ili postavljanja pitanja. Najvažnije je učiti i graditi samopouzdanje u razgovoru. Previše aplikacija samo izbacuje riječi koje treba dodirnuti ili spelovati. Nadam se da ću za nekoliko mjeseci primijetiti veliku razliku u svojim konverzacijskim vještinama.
Nevjerojatna aplikacija s puno zabave i znanja. Učenje, izgovor, govor je fantastičan. Puno hvala što ste predstavili najbolju aplikaciju!!!🌝👍👍😍😍☺☺🔚
Pozdrav, jako mi je loše pokušavajući učiti francuski s vašim ljubaznim programom. S vremena na vrijeme glas nestane i ne uspijevam dovršiti lekciju. Imate li neko rješenje za ovaj problem? Hvala, još jednom, glavni problem je i dalje takav kakav jest: nema zvuka. I unatoč brojnim dopisima, ali to nažalost nitko ne rješava. Dakle, ovaj program je beskoristan. Pozdrav, mnogo puta ste obećali da ćete pomoći, ali niste. Ova me aplikacija još uvijek zbunjuje jer zvuk iznenada nestane u bilo kojem trenutku.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rol Oyunu ixq
Ne tako dobro
Udobnije je i struktura lekcije je razumljiva
Ja sam napredni govornik i ne bi mi dopuštalo da preskačem lekcije za početnike.
Vrlo konstruktivno za ljude svugdje...!
Learn French. Speak French Education atuz