Post by learnlighballigon on Mar 12, 2022 9:33:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crockpot 101 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crockpot 101 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több állóképesség hack ▞▞▞
▞▞▞ Crockpot 101 2022 version ▞▞▞
Azt kaptam, amit kértem. Egy cserepesedény-szimulátor és receptek. 5*
az egyszerűségben rejlik a szépség; könnyen navigálható és olvasható; nagyszerű fejlesztők! és köszönöm!
köszönöm
Remek gyors receptútmutató, amely frissítve lett, és nagyon részletesen és gyorsan elmagyarázza az állapot-visszaállítást és az általuk nyújtott speciális effektusokat, valamint egy egyszerű módszert a receptek elkészítésére, valamint egy cserepesszimulátort, amellyel megtanulhatod a receptkészítés legjobb és olcsóbb módját # 1 crockpot útmutató alkalmazás.
túl jó... most már nincs szükségem játékban kísérletezni és élelmiszereket pazarolni
Van egy kérdésem, hogy van ebben Hajótörés és Hamlet receptje?
A legjobb a nem stave pocket kiadáshoz.
Clash Royale Stratēģiskās spēles efd
Crockpot 101 Boeken en referentie oelq
Crockpot 101 書籍&参考書 ufw
Csodálatos alkalmazás. Soha nem tudok főzni, ezért szükségem van erre az életemben. Még tippjei is vannak arra vonatkozóan, hogy bizonyos ételek mire a legjobbak. Az egyetlen javaslatom az lenne, hogy adjon hozzá egy funkciót, ahol megadja a hozzávalókat, és megadja a receptek listáját, amelyeket elkészíthet velük.
Nagyon hasznos
elavult, nincs hajóroncs támogatás
A legjobb alkalmazás.
jó, ha játszotok ne éhezzetek együtt, és a barátok raknak be kaját, és láthatod, hogy elázott-e, vagy vizes volt-e, de nekem tetszik ez az alkalmazás
Pont ezt kerestem egy edény alkalmazásban, szeretem azt a funkciót, amely megmutatja, mit tudok elkészíteni a kéznél lévő hozzávalókkal
Működik rendeltetésszerűen
Csodálatos alkalmazás! Már szinte az összes receptet meg tudom főzni! Az egyetlen probléma az, hogy frissítésre van szüksége az új, ne éhezzen össze. Azt javaslom, hogy nézd meg a Beard 777-et a youtube-on. Mindig ő ad minden új információt a frissítésekről! A surf'n'turfnak egyébként lehet töltőanyaga! Használhat három dst új halat és egy töltőanyagot!
elég jó, de hiányzik a receptekből a trail mix és a hozzávalókból a nyírfa.
NAGYON HASZNOS, HA RECEPTEKET KERES DS VAGY DST JÁTSZÁSKOR
az egyetlen dolog hiányzik, az az alkalmazás, amelyet lebegő ablakban való használatra kell optimalizálni, így a pocket edition vagy a steam link lejátszása közben ellenőrizhetem a recepteket, de nagyszerű alkalmazás
Ez nagyon hasznos, köszönöm annak a személynek, aki ezt az alkalmazást készítette. Aranyhal emlékeim vannak, ha ételkészítésről van szó. Lenne egy javaslatom: az ételekhez tegyél hozzá valamilyen kedvenc gombot, a kezdőképernyőhöz pedig egy "Kedvencek" fület, hogy az emberek gyorsan ellenőrizhessék, milyen ételeket szerettek/szerintettek a jövőben.
Crockpot 101 પુસ્તકો અને સંદર્ભ wktw
Ez az alkalmazás segített megjegyezni a recepteket. Ez a legutóbbi szerkesztésem: A fagylalt esetében nem tilos a gallyat töltőanyagként használni, azt is ki kell javítanod, és azt is mondtad, hogy szükséged van egy tejüzemre gofrifőzéshez. csak kifejezetten vajat használj, az unagi tippekben is nagyon kis nyelvtani hiba, hogy "szükség van rá" a "szükség" helyett, ez néhány dolog, amit találtam (ismét apró hibák), és továbbra is frissítem és visszajelzést adok ha találok még valamit. További jó munkát!!!
köszönöm, hogy elkészítetted.
Nincsenek hirdetések, könnyen használható, részletes információkkal rendelkezik az ételekről és az összetevőkről, és néhány tippet is tartalmaz. Nagyszerű alkalmazás!
Csak arra várok, hogy 5 csillagot adjak rá, hogy hozzáadja az újabb recepteket, de ez még mindig jó alkalmazás, így 4 kezdődik
a jobb receptek alkalmazás a Playstore-ban... jó lenne hozzáadni ezeket a funkciókat, amelyeket a verseny már megvalósított: * főzési idő * romlási idő * elrontási idő szerint rendszerezés, de összességében egy részletesebb és "tökéletesebb" verzió, időszerű frissítések is
Rossz játék, a legrosszabb Kanada jobb
Hé, ez az alkalmazás nagyszerű, különösen azért, mert más verziókat is magában foglal, például a DST és a Shipwrecked. Szuper hasznos és elegáns kivitelezés, sima kijelzővel. Egy igazán klassz funkció, ami rendkívül hasznos lenne, ha a recept minden összetevőjénél, amikor megütögeted, megmutatná a legegyszerűbb beszerzési módot... például fogalmam sincs, hogyan szerezhetek elektromos tejet XD
Különösen hasznos, ha nem emlékszik dolgokra az életében.
Nagyon jó alkalmazás, bár elírási hibát talált a tippek kategóriájában, a Veggie Burger harmadik mondatában: "A salsa fresca egy másik alternatívája ennek az ételnek a bő hús nélkül"
Nagyon jó!!! Ajánlom mindenkinek aki játszik a játékkal. Leginkább az tetszik benne, hogy ki írja azt, miből mennyit tölt
Ez magában foglalja a játékban szereplő összes ételt, és TÖKÉLETES ahhoz, hogy tudja, mivel kell főzni
Nagyon jó ránézni játék közben, és a kommentár rengeteg tartalmat ad hozzá